Friday, December 23, 2011

JANGAN LA SEDIH2!!

Assalamualaikum w.b.t

Dear Ndea,

Aku tahu, ko mesti terkejut kan..kan..kan.. *angguk je la kepala uh*. Pekehe nye tetiba aku bagi surat 'layang' neh kat ko. Ekceli, aku just nak cakap, jangan la sedih2!! Awat hang sedey, habaq mai kat cek.. Ko selalu happy2 jer, jarang nak tengok ko sedih. Bila ko sedih, nampak ko cam 'down' giler2 *not a typical ndea*. Dah la tuhhhh..xyah sedih2. Nak balik kL da kan..kan..kan!! Senyum sikit k ^^. 

Wokeyh, setakat tuh je la surat aku untok ko...hahaha



Wallahua'lam..














[Sesapa yang bace entry neh, sorry la.. Entry neh bukan ntok hangpa. Neh khas untuk Cik Nadia Anuar k..]






*ekceli aku nak komen kat blog ko...tapi x dapat. Hehehe~ skang kepala ngah toing!!*

2 comments:

Ndea said...

wah bestnye dpt entry spesel ^^

tak sangke ade yg sudi memberi sokongan dari jauh..hehe =)
thank you so much ella.. tp, yeke aku slalu happy je? haha aku pon xpasan =p tp xpela, ok akan senyum je pasni.. hehee

eLyA said...

slalu hepi?? ye kot..tapi mmg jarang la nmpak ko sedih..hhaha~

ekceli pesal xleh komen kat ko nyer blog?? x pasal2 aku wat entry khas ntok ko...hahhaha~ *siyes bunyi cam x ikhlas jer..*