Saturday, June 18, 2011

SINETRON : CINTA MELODY

Salam..


Sepanjang cuti 2 bulan setengah ni, aku duk layan macam2 cerita. Asyik ngadap tv. Kalau boleh nak je letak mata ni kat tv.. *ok2, agak keterlaluan...hyperbola sikit..ekekeke~*. Salah satu cerita yang x miss follow, petang2 kol 6.30 - 7.30 pm channel Astro Ria, Isnin - Jumaat *CINTA MELODY*. Aku start layan cerita ni dari epidod 1. Cerita ni sampai episod 36 je. X lama dah, cerita ni habis la. Cerita Indon ni banyak mengarut dan 'bodoh'2 sikit, tapi x layan gak...hahaha~ *xleh bla*. Korang try la tengok *kompem sakit hati dan menyumpah2 depan tv*.


Pape pun, layan je la k...


CINTA MELODY

3 comments:

Jojoe said...

hohoho...akak paling xbleh blah layan citer indon ni..wat sakit ati jer...

eLyA said...

ni je citer yang sy folo time cuti neh.. esok da last episode da. Hehehe~

Jojoe said...

bagusla...hehehehe...kdg2 tension tengok citer meleret2 nih..dah nak hepi tetiba sedih balik...aikk..tensennn..